Dec 12 ,2016 Writen By: Rkassa Team

WELKOM - WIJ ZIJN ISLA IBIZA BONITA!

Allereerst, welkom op onze nieuwe website!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Via deze weg zullen wij u dagelijks op de hoogte gaan houden van leuke acties en nieuwtjes rondom ons merk. 

Voor diegene die nog niet bekend zijn met ons merk...

Isla Ibiza Bonita is een Nederlands dames en- heren kledingmerk dat is opgezet in het jaar 2000 en geinspireerd is op het nieuwe Spaanse eiland Ibiza. Met name door de sprankelende cultuur van het eiland. Dit is te zien aan de kleurrijke dessins en de gedetailleerde ontwerpen. 

De stijl van Isla Ibiza Bonita wordt gekenmerkt door de zowel stoere, comfortabele, chique als romantische uitstraling. Isla Ibiza Bonita is ontworpen voor de ruimdenkende man en vrouw die ervan houdt zich anders te kleden dan andere.

De collecties bestaan uit romantische jurkjes, tunieken, stoere tops, hippe gilets, lange jurken en grof gebreide vesten. Ook is er elk seizoen een stoere tricot collectie met comfortabele vesten en baggy broeken. De schoenencollectie is een mooie aanvulling op de kledingstijl en bestaat uit stoere enkellaarsjes met fransjes en borduurdels, gympen, sandalen met bandjes en fijne kraaltjes. Kortom, met het merk Isla Ibiza Bonita waant iedereen zich echt in een hippie sfeer.

BESOS XX ISLA IBIZA BONITA

Last Update 2017-09-12 08:01:30
Read 102 Times
Published In January

Leave a comment

0 Opmerkingen

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.